Winkelwagen Geen producten
Categorieën

Koelproducten

Koelproducten

Verkoeling voor uw hond

Honden hebben met warme en hete dagen moeilijk. Door koelbanden, koelmatten, koelvest en/of hondenzwembad kan het lichaam koelen..........


Weergave:


Bezig met laden...

Verkoeling voor uw hond

Honden hebben met warme en hete dagen moeilijk. Door koelbanden, koelmatten, koelvest en/of hondenzwembad kan het lichaam koelen. Honden kunnen niet zweten en kunnen warmte alleen kwijt door hijgen en via de voetzolen. Door een koelband om te doen wordt de halsslagader gekoeld en daarmee oon het lichaam. Een koelmat zorgt voor verkoeling van het hele lichaam met een paar graden. Honden laten zwemmen in een hondenzwembad helpt ook om het aangenaam te maken voor uw hond en zorgt er ook voor dat uw hond voldoende drinkt.

Uw hond in de auto

Helaas komt het nog steeds voor dat mensen met die hete dagen de hond in de auto laten zitten, iedere zomer is het weer in het nieuws, gelukkig kunnen veel honden gered worden door oplettende voorbijgangers. De temperatuur in de auto loopt heel snel op als het buiten 30 graden is het in de auto binnen een half uur boven de 40 graden. Laat nooit uw hond achter in de auto. Wilt u uw hond toch meenenemen zorg voor voldoende water en leg een koelmat in de auto.
 


Meer dan online dierenwinkel.........

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop software webshop
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.