Meer dan een online dierenwinkel.......
Winkelwagen Geen producten
0
Onbeperkt
Categorieën

Vogel Bodembedekking

Vogelkooi bodembedekking.

Er is heel veel keuze in bodembedekking voor vogelkooien en volière o.a. schelpenzand en natuurlijke materialen als beukensnippers.


Weergave:


Bezig met laden...

Vogelkooi bodembedekking.

Er is heel veel keuze in bodembedekking voor vogelkooien en volière o.a. schelpenzand en natuurlijke materialen als beukensnippers.
Schelpenzand is alleen geschikt voor binnenkooien, als schelpenzand te nat wordt gaat het ruiken. Schelpenzand heeft wel als voordeel dat er grit en maagkiezel in is verwerkt wat vogels nodig hebben voor verteren van voedsel bij alle andere bodembedekkers moet grit apart worden bij gevoerd worden. Goed alternatief voor schelpenzand is Corbo (op mais basis) en beukensnippers. Beide zijn stuifarm en ideaal voor mensen die gevoelig zijn voor stof. Als u flinke laag beukensnippers in de vogelkooi doet zakt de rommel tussen de snippers, vooral bij vogels die veel fladderen in de vogelkooi scheelt dat enorm in stof en rommel om de vogelkooi.
Voordeel van beukensnippers t.o.v. schelpenzand:
  • Lichter in gewicht
  • Ruikt minder
  • Afval van zaden zakt tussen de snippers.
  • Gaat langer mee.
In de volière wordt veel beukensnippers gebruikt omdat voordelig is en bijna niet verschimmeld en u kunt lang op de bodem laten liggen.
 


Meer dan online dierenwinkel.........

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop software webshop
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
DiboZoo meer dan online dierenwinkel.........